Jaarmarkt Alphen

Elk jaar 1e zondag juli: Jaarmarkt + Alphen aan de Mart

De Alphense jaarmarkt is al vele jaren een fenomeen. Ook dit jaar zal SPA dit evenement weer organiseren. Deze jaarmarkt is in de hele regio bekend als een grote en drukbezochte markt. Het is ook altijd goed weer maar vooral vanwege de vele bezoekers erg gezellig. En de afgelopen jaren met het gezellige dorpsfeest Alphen aan de Mart!

op zondag 3 juli 2022 is het weer zover; De grote drukke Alphense jaarmarkt onder een stralende zon! Stichting Promotie Alphen is druk bezig met hier een Jaarmarkt 2.0 van te maken met veel activiteit in het dorpscentrum. Op het Willibrordplein zal eengezelllig dorpsfeest plaats vinden, namelijk; Alphen aan de Mart!

Dit jaar de 5de editie van dit dorpsfeest, wat in het teken zal staan van gezelligheid voor jong en oud. Aan de mart op het Willibrordplein kan men gaan genieten van onder andere live muziek, een kinderhoek en uiteraard een hapje en een drankje. Noteer het alvast in uw agenda, binnenkort volgt meer informatie via deze website en Facebook!

standwerkers

Marktkooplieden komen daarom van ver buiten de regio om  in Alphen op de jaarmarkt te staan. Naast de gebruikelijke marktkramen zijn er ook altijd een aantal ‘echte standwerkers’ die met een heel goed en vermakelijk verhaal de meest uiteenlopende produkten aan de man brengen. Deze standwerkers maken deel uit van het jaarlijks standwerkers concours, wat steevast op de Alphense jaarmarkt plaatsvindt. Aan het einde van de markt in Alphen wordt bekend gemaakt worden wie de winnende standwerker is. klik hier voor meer over het standwerkers concours.

opgave voor standhouders

Ook voor Alphense standhouders is het mogelijk om een stand te reserveren klik hier voor opgave